Follow:
Lifestyle, Lifestyle

AliExpress Stationary Wishlist – Planners

Tijdens de zoektocht naar notitieboekjes kwam ik er achter dat AliExpress tevens heel veel leuke planners heeft. Hier moest ik dan ook een aparte post over maken. Wat gaat het lastig worden om hier tussen te kiezen!

Always Smile Planner – $6.00 per stuk

Dit is een planner met een hele handige lay-out. Je hebt maandoverzichten, maar ook weekoverzichten en achterin heb je handige pagina’s om notities in te maken. De planner is verkrijgbaar in het rood, groen, roze en blauw en de cover ziet er bij allemaal net iets anders uit.

Bloemen Planner – $6.96 of $10.15 per stuk

Deze planner is verkrijgbaar in een grote en kleine maat. Daarnaast zijn er ook verschillende patroontjes. Ook deze heeft een weekoverzicht en een jaaroverzicht. Ik geloof dat een maandoverzicht ontbreekt. De kaft van deze planner ziet er iets dikker en steviger uit.

Persoonlijke Planner – $11.51 per stuk

Wat een prachtige planner! Hij is verkrijgbaar in 8 kleuren en is heel erg compleet qua verschillende overzichten. De volgende overzichten zitten er allemaal in: persoonlijke info, maandelijkse plannen, wekelijkse plannen, dagelijkse plannen, plannen voor 21 dagen, maar ook krijg je een memo pagina en verschillende pagina’s met schattige plaatjes die je zelf in kan vullen zoals je wil. De planner heeft een harde kaft.

Sakura Planner – $11.65 per stuk

Dit is niet de meest uitgebreide planner. Je hebt een maandelijkse planner, lege gekleurde pagina’s waar je zelf iets mee kan doen, en verschillende pagina’s met lijntjes en hokjes. Ik vind vooral de cover erg mooi.

Walvis Planner – $6.39 per stuk

Deze planner heeft een hele andere vorm dan de meeste planners. Hij is heel langwerpig, maar als je hem opent heb je toch een volledige brede spread. Ik vind het heel uniek en hij is lekker simplistisch! Er zijn vier verschillende covers.

Zweeds Paard Planner – $12.92 per stuk

Je herkent het paardje aan de zijkant misschien wel als dat paard dat ze bij de Ikea verkopen. Ik vind het in ieder geval schattig. Deze planners heeft ook vele verschillende overzichten en is in vier kleuren te krijgen.

Planten Planner – $6.99 per stuk

Ik vind dit zo’n lieve planner. Ook deze heeft weer een hoop overzichten die allemaal handig zijn. Aan de binnenkant heeft het boekje hetzelfde planten thema. Je kan hem in vier verschillende kleuren kopen en is erg betaalbaar.

Moderne Planner – $12.48 per stuk

Dit is misschien wel mijn meest favoriete planner tot nu toe. Deze is ook heel erg ‘themaloos’ waardoor je hem lekker zelf kan versieren zoals je wil. Er zijn veel verschillende overzichten die ook duidelijk in de beschrijving staan. Het nadeel is wel dat dit een planner is voor 2017 en 2018, maar dan kun je nog wel even vooruit.

Maandelijkse Planner – $6.56 per stuk

Als laatste heb ik een iets andere planner! Dit is een maandelijkse planner en dus iets meer een traditionele agenda. Dit is fijn voor als je geen zin hebt in zo’n ingewikkelde planner, maar toch een leuke agenda wil die je zelf kan inrichten qua weken. Ik zie echter vier patroontjes op de foto, maar je kan alleen de cactus en de gestreepte bestellen…

Pffff. Ik wil heel graag een planner bestellen, maar wat gaat het moeilijk zijn om hier uit te kiezen? Voor welke zouden jullie gaan?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Madelon

  Oh ik vind die maandelijkse planner er erg mooi uit zien! Hoewel het ook fijn is als je het helemaal zelf in kan richten, zoals bij de moderne planner.

  10 augustus 2017 at 11:23
  • Reply donnadiana

   Ik vind het allebei fijn! Aan de ene kant is het wel wat werk om het steeds zelf in te richten, maar ook erg fijn!

   10 augustus 2017 at 22:15
 • Reply Silke

  Oooh, ik hou van deze boekjes van Aliexpress! Twee jaar geleden had ik zo’n agenda, en ook dit jaar heb ik er eentje (die bloemenagenda met oranje bloemen!). En ik kan je bevestigen dat er ook een maanddingetje inzit (op twee bladzijden). Love it! Leuke post, het begint te kriebelen om dingetjes te kopen, haha.

  10 augustus 2017 at 13:06
  • Reply donnadiana

   Ik vind het ook zo leuk! Ik moet me ook echt inhouden om het niet gewoon allemaal te bestellen.

   10 augustus 2017 at 22:13
 • Reply Marloes

  De Sakura planner springt er zo op het oog het meeste uit voor mij! Ik snap dat het een lastige keuze is, eigenlijk zijn ze allemaal superleuk, haha

  10 augustus 2017 at 14:41
  • Reply donnadiana

   Leuk he? Vind het ook zo leuk om uit te zoeken!

   10 augustus 2017 at 22:12
 • Reply Loes

  Allemaal zo schattig! Vind die 365 planner leuk, heel strak en chique.
  Loes onlangs geplaatst…New In – Urban Decay Naked HeatMy Profile

  10 augustus 2017 at 14:56
  • Reply donnadiana

   Die heb ik!!! 😀

   10 augustus 2017 at 22:12
 • Reply Chelsey

  Ik heb net de Mascha Planner aangeschaft en dan zie je dit. Ik word hier zo hebberig van!

  11 augustus 2017 at 12:03
  • Reply donnadiana

   Zul je dan altijd zien he! De Mascha Planner is ook heel mooi!

   11 augustus 2017 at 12:04
 • Reply Irene

  Die tweede planner heb ik! Met die oranje bloempjes 🙂 ben er echt heel blij mee! Vind het handig dat je zelf de datum in moet vullen. Dan geeft het niet als je een keer een maandje overslaat. De rest is ook heel mooi! Misschien kijk ik volgend jaar ook terug op Ali voor een nieuwe.
  Irene onlangs geplaatst…Samenwonen. En gelukkig zijn.My Profile

  12 augustus 2017 at 13:16
  • Reply Irene

   Er zit wel een maandoverzichtje in trouwens!
   Irene onlangs geplaatst…Samenwonen. En gelukkig zijn.My Profile

   12 augustus 2017 at 13:18
  • Reply donnadiana

   Ohhhhh, wat leuk! Ja precies, dat is zo handig! Helemaal tijdens de zomervakantie gebruik ik hem niet zo veel.

   12 augustus 2017 at 19:13

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge