Follow:
Beauty, Fashion & Beauty

Kat Von D Wishlist

Sinds kort verkoopt Sephora in Frankrijk het merk Kat Von D. Ik ben al fan van haar sinds de Miami Ink dagen en wil al zo lang iets proberen van haar eigen merk. Ik gebruik momenteel de Tattoo Liner en echt zweer er bij. Geen een eyeliner is zo precies, zwart en makkelijk in de omgang. Ik sta al weken op het punt om iets te bestellen, maar de hoge verzendkosten houden me een beetje tegen. In het winkelcentrum bij Disneyland Parijs zit ook een Sephora en ik hoop dat ze Kat Von D daar ook gaan verkopen aangezien ik daar met enige regelmaat kom. Hieronder volgt een lijstje met mijn Kat Von D wishlist!

Tattoo Liner Mad Max Brown – 19.95

Lock-It Concealer White Out – 26.00

Lock-It Foundation Light 41 Neutral – 34.50

Everlasting Liquid Lipstick Lovesick – 19.95

Everlasting Liquid Lipstick Beloved – 19.95

Everlasting Liquid Lipstick Outlaw – 19.95

Everlasting Liquid Lipstick Lolita – 19.95

Shade + Light Eye Contour Quad Rust – 27.95

Kat Von D is te koop via de Franse Sephora website. Hier betaal je geen invoerrechten of douane kosten.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Loes

  Ik heb de bruine tattoo liner en die is echt heel mooi! Een stuk zachter in je gezicht dan de zwarte. Zeker een favorietje.

  11 maart 2017 at 17:27
 • Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge