Follow:
Beauty, Fashion & Beauty

Kruidvat Super Lash Serum – Review

Wie kent het Super Lash Serum nog niet? De laatste tijd is iedereen massaal dit product gaan proberen. Veel mensen merken direct erg veel verschil. En dat allemaal voor maar 10 euro? Ik was benieuwd en probeerde het uit!

De Super Lash Serum van Kruidvat zou je wimpers langer, dikker, en steviger moeten maken. Vaak zijn wimperserums onbetaalbaar, maar Kruidvat belooft het voor maar €9,99. Een koopje, als je het mij vraagt. Je krijgt voordat geld een flacon van 3ml. Dit lijkt weinig, maar na het product twee manden in gebruik te hebben zit er nog steeds voldoende in het potje. Je doet er dus erg lang mee.

Het kwastje is klein en precies. Voor het slapen gaan gebruik ik het net boven mijn wimpers. Een kleine moeite, voor hopelijk een groot resultaat. De vloeistof zelf is dun, ruikt naar niks en irriteert je ogen bovendien niet (in ieder geval bij mij). Ik heb gelezen dat je huid onder je ogen lichter kan raken, maar daar heb ik geen ervaring mee. Bovendien moet je het bij je onderwimpers gebruiken, dus het product zal niet echt op je huid komen.

Dit waren mijn wimpers voor. Ik heb van mezelf al redelijk lange wimpers en was dus erg benieuwd of ik echt effect zou zien.

Na al die tijd merkte ik zelf eigenlijk helemaal geen verschil. Maar nu ik de foto’s langs elkaar zie… WOW! Mijn wimpers zijn inderdaad veel langer dan voorheen. Ik heb hier geen mascara op, maar toch lijkt het zo van wel. Wat lastig te zien is op de foto’s, maar ik wel merk in het echt, is dat de puntjes van mijn wimpers een heel klein beetje blond zijn. Maar wat maakt dat eigenlijk nog uit met zo’n verschil. Helemaal met mascara op zie je dat niet meer.

Ik gebruik de Super Lash Serum nu een aantal maanden. Het verschil is duidelijk! Ik heb gehoord dat je wimpers weer terug gaan naar ‘normaal’ als je stopt, maar het is zo’n kleine moeite dat ik zeker niet ga stoppen. Het is een goedkoop product, helemaal als je kijkt naar de resultaten. Ik kan het iedereen aanraden om het een keer te proberen! Hou er wel rekening mee dat je pas na 6 weken echt resultaat zou zien, geef dus niet te snel op.

De Kruidvat Super Lash Serum is te koop voor €9,99. Ik zie dat het product online momenteel niet leverbaar is, maar ik heb het nog wel zien liggen in de winkel. Wie van jullie gebruikt het nog meer?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply Loes

  Wauw, wat een mooi resultaat! Ik ben er ook nog steeds heel blij mee. Ik gebruik mijn flesje nu trouwens bijna een half jaar en hij begint nu pas leeg te raken, dus dat is ook een goed teken!
  Loes onlangs geplaatst…Hotspot – Lunchroom Bij Heinen in Den BoschMy Profile

  28 september 2017 at 09:47
  • Reply donnadiana

   Ja, er lijkt wel geen einde aan te komen? Echt een mini dingetje!

   2 oktober 2017 at 19:26
 • Reply Jessica J.

  Wat een resultaat, zeg! Ik zou het alleen vergeten gebruiken, haha.

  28 september 2017 at 10:19
  • Reply donnadiana

   Hahaha, ja zo ben ik ook. Ik sla het stiekem ook wel eens een dagje over hoor. Moet kunnen!

   2 oktober 2017 at 19:26
 • Reply Ivon

  Ik kende het nog niet, maar wow wat een goed effect! De volgende keer bij de Kruidvat eens kijken of ik hem zie liggen..

  28 september 2017 at 14:43
  • Reply donnadiana

   Echt de moeite waard om te proberen, helemaal voor die prijs!

   2 oktober 2017 at 19:25
 • Reply Annika

  Ik ben er ook heel blij mee! Het werkt echt heel goed voor mij.

  28 september 2017 at 15:31
  • Reply donnadiana

   Echt een wondermiddel!

   2 oktober 2017 at 19:25
 • Reply Chelsey

  Wow, wat zijn je wimpers mooi geworden! Ik heb deze zelf ook gebruikt en werkt ook super voor mij.
  Chelsey onlangs geplaatst…Foto met betekenis op canvas | ReviewMy Profile

  28 september 2017 at 19:34
  • Reply donnadiana

   Dankjewel! Zo’n fijn spul!

   2 oktober 2017 at 19:25
 • Reply Marloes

  Wat een mooi resultaat!

  28 september 2017 at 21:06
  • Reply donnadiana

   Dankjewel, ik ben er ook blij mee!

   2 oktober 2017 at 19:25
 • Reply Laura

  Mooi resultaat! Ik gebruik het ook en mijn wimpers zijn ook echt langer geworden! Zo chill!
  Laura onlangs geplaatst…Lipstick zo lang mogelijk laten zitten, mijn tips!My Profile

  30 september 2017 at 12:02
  • Reply donnadiana

   Fijn he? Het werd echt super!

   2 oktober 2017 at 19:23
 • Reply Ester

  Ik heb het ook lange tijd gebruikt maar merkte dat ik het steeds vaker ging vergeten. Vond het overigens lastig om te zien of mijn wimpers nu echt waren gegroeid, omdat ik slechtziend ben. Het lijkt me trouwens logischer dat ze langer blijven, omdat iets wat gegroeid is, niet ineens weer korter kan worden, toch? 🙂

  3 oktober 2017 at 21:59
  • Reply donnadiana

   Je wimpers vallen natuurlijk gewoon uit, net zoals haar. Je nieuwe wimpers moeten daarom weer groeien en daardoor moet je het blijven gebruiken!

   5 oktober 2017 at 07:29

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge