Follow:
Beauty, Fashion & Beauty

Lush Silky Underwear Dusting Powder

Veel mensen kennen het wel. Schurende bovenbenen zodra het wat warmer wordt. Jurkjes dragen is eigenlijk een hel en je huid is na een paar minuutjes lopen al helemaal geïrriteerd. Lush heeft hier een oplossing voor, namelijk de Silky Underwear Dusting Powder. Tijdens de laatste paar warme dagen van het jaar probeerde ik het uit!

Silky Underwear Dusting Powder

De dusting powder van Lush is bedoeld om je huid te beschermen tegen irritaties die je krijgt van wrijvingen. Ik heb hier voornamelijk last van als ik jurkjes of korte broeken aan heb. De poeder bevat onder andere cacaoboter en maismeel die je huid zacht maken. Hierdoor geen schurende bovenbenen meer!

De poeder is heel fijn en vergelijkbaar met babypoeder (waar ik ook van hoor dat het werkt tegen irritaties). Alleen al op mijn handen voel ik dat mijn huid zachter wordt. De poeder heeft een zogenaamd verleidelijke geur van jasmijn en vetiver, maar het heeft niet perse mijn voorkeur. Gelukkig gaat er over het algemeen toch niemand tussen je benen ruiken ;).

Je krijgt voor je geld 60 gram, wat zo heel erg weinig klinkt. Echter gebruik je steeds niet super veel tijdens het aanbrengen omdat je dan zelf ook helemaal onder zit. Je doet dus wel een tijdje met een flesje! In vergelijking met sommige andere Lush producten vind ik het ook redelijk ‘goedkoop’.

Maar werkt het nou?

Ja en nee. De silky underwear dusting powder werkt zelf wel. Ik voel meteen verschil nadat ik het aanbrengen, maar alleen het aanbrengen is eigenlijk al wel een dingetje. Hoe breng je dit nou aan zonder dat je vloer helemaal onder het witte poeder zit? Ik verdeel de poeder in beide handen en wrijf het zo snel op mijn huid. Het lukt echter nooit zonder te knoeien.

Dit brengt ook meteen het tweede probleem met zich mee. Ik vind het effect best snel weggaan. Je moet het zeker door de dag heen een paar keer aanbrengen. Maar hoe ga je dit ergens op de wc netjes aanbrengen zonder dat de volgende toiletgebruiker denkt dat je cocaine hebt gesnoven?

Daarnaast heb ik geen zin om het hele flesje mee te nemen met het risico dat mijn tas helemaal onder komt te zitten. Het werkt dus wel, maar het aanbrengen is gewoon een beetje lastig. Misschien moet je hier wat handigheid in krijgen, maar ik vind het niet super praktisch. Jammer, want het werkt verder wel.

Lush Silky Underwear Dusting Powder is te koop voor €7.95 voor 60 gram. 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Loes

  Hmm het klinkt toch niet zo geweldig als ik verwacht had.. Ik vind dat je nog steeds (ondanks de lelijke verpakking) Vevina moet proberen!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #28 – 2 tot 8 septemberMy Profile

  11 september 2017 at 09:38
  • Reply donnadiana

   Ga ik volgend jaar doen!

   11 september 2017 at 18:22
 • Reply Jessica J.

  Klinkt goed in theorie, maar dat aanbrengen lijkt me inderdaad een dingetje. Misschien dat het beter blijft plakken als je zweet? Lekker plastisch, haha.

  12 september 2017 at 09:53
  • Reply donnadiana

   Hahaha, misschien wel!? Je moet het nou echt tegen je been aan meppen. Niet heel handig.

   13 september 2017 at 21:46

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge