Follow:
Entertainment, Muziek

Muziek Ontdekking – Sigrid

Ik had weer eens een willekeurige playlist op TIDAL aanstaan toen ik Sigrid tegenkwam. De zangeres uit Noorwegen heeft op dit moment één single uit, maar wat is het een knaller!

De Scandinaviërs nemen de pop wereld over! Sigrid is nog een vrij onbekende artiest, maar haar eerste single klinkt meteen al heel erg goed. Helemaal voor een zelfgeschreven nummer is het zelfs indrukwekkend. In combinatie met de geweldige productie zou ik het nummer bijna perfect noemen!

Sigrid doet mij vooral denken aan een soort combinatie tussen Katy Perry, Carly Rae Jepsen en Marina and the Diamonds. Het nummer is explosief en blijft urenlang in je hoofd zitten. Het verbaasd me wat dat het ondertussen niet bekender is, maar dat zal ongetwijfeld komen doordat er maar weinig marketing voor is. Hopelijk kan ik hier een handje mee helpen!

Ik vind het vooral verfrissend dat het liedje niet over liefde gaat. Het is echt een empowerment-liedje en je kan precies zelf invullen waarvoor. Ik kijk in ieder geval uit naar haar volgende liedje en hopelijk een album!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Rachel Kromdijk

  Wat een prachtige stem zeg, thanks for sharing!

  7 april 2017 at 14:55
  • Reply donnadiana

   Ja he! De akoestische versie is ook zo goed! Dankjewel voor je reactie 🙂

   7 april 2017 at 15:03

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge