Follow:
Fashion, Fashion & Beauty

Ring van Spirit Icons

Ik sta absoluut niet bekend als iemand met een gigantische sieraden verzameling. Ik draag het eigenlijk heel weinig, maar toch toen ik deze ring van Spirit Icons tegenkwam vond ik het toch wel heel erg leuk staan!

Als ik sieraden draag dan zijn ze vaak heel erg minimalistisch. Mijn oog viel op deze ring, vooral om die reden, maar ook omdat de ring weer niet mega minimalistisch is. Hij is van het Deense merk Spirit Icons en gemaakt van sterling zilver. Wat ik zo mooi vond was dat de ring afgewerkt is met een zwarte rhodiumlaag. Zo is de ring toch een tintje donkerder dan normaal.

De ring is erg smal, maar daar hou ik juist heel erg van. Daarnaast kun je het zo ook heel leuk combineren met andere ringen. De steentjes gaan helemaal rond en het voelt heel comfortabel aan mijn vingers, dat is iets wat ik toch ook wel belangrijk vind. De steentjes zijn gemaakt van zirconia, waardoor de ring betaalbaar blijft.

Wat ik ook super leuk vond aan de ring was dat hij gemaakt lijkt te zijn uit bolletjes. Zo is het toch een simpele/minimalistische ring, maar tegelijkertijd best wel uniek! Op de foto is nogmaals goed te zien hoe klein de ring is. Ideaal voor mensen die niet zo vaak sieraden dragen en dat graag meer zouden willen, maar daarnaast is de ring ook ideaal om te combineren! Juist doordat het een zwart laagje is kan het naar mijn mening prima gecombineerd worden met zilver, maar ook goud en rose goud.

De ring is van het merk Spirit Icons en heet de Orbit. Bekijk de ring hier via de officiële website.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Nancy Baten

  Mooi!

  7 maart 2018 at 07:36
 • Reply Loes

  Ik vind de ring echt super mooi! Ook mooi subtiel voor mensen zoals jij, die normaal niet echt sieraden dragen. I like it!
  Loes onlangs geplaatst…Persoonlijk | Mijn ervaring met een spiraaltjeMy Profile

  7 maart 2018 at 09:48
 • Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge