Follow:
Persoonlijk

Project Positief Tag

Ik zag deze tag bij Eline van Notesofhappiness en vond hem heel leuk om ook in te vullen. Als ik eerlijk moet zijn kan ik best wel pessimistisch zijn dus ik vond het een keer mooi om een tag die draait om positief zijn in te vullen!

Wat is je favoriete quote en waarom?

“A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.”

Dit is een quote uit de Game of Thrones boeken. Ik vind het echt een prachtige quote omdat het precies uitlegt wat er zo bijzonder is aan lezen. Je kan ontsnappen naar een hele andere wereld en zo tegelijkertijd meer inzichten krijgen.

Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!

Ik zou dolgraag schrijver willen worden, in welke vorm dan ook. Boeken, academisch, non-fictie, of voor een krant. Natuurlijk schrijf ik nu al op mijn blog, maar ik kan dit nog lang niet professioneel noemen. Er spoken al een aantal boek ideeën rond in mijn hoofd, dus ik heb met mezelf de belofte gemaakt dat ik na mijn scriptie ga beginnen met schrijven.

Wat betekent geluk voor jou?

Voor mij betekent geluk doen wat je leuk vindt. Ik hecht daar heel veel waarde aan. Vandaar dat ik ook een wat ‘lastigere’ studie ben gaan doen qua baanperspectief. Ik doe persoonlijk liever iets dat ik heel erg leuk vind en daar wat minder geld mee verdien, dan iets dat ik echt verschrikkelijk vind maar wel rijk van ga worden. Dat is geluk voor mij. Iets doen, waar je echt passie voor hebt.

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?

Mijn familie, maar ook mijn vriendinnen kunnen dit heel erg goed. Om heel eerlijk te zijn hangt mijn vrolijkheid nooit zo veel af van personen, maar ik vind het altijd heel leuk om gezellig te kletsen en lol te trappen met mijn familie.

Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?

Een vakantie, dan wil ik altijd vroeg op! Voor pannenkoeken wil ik ook altijd mijn bed wel uitkomen.

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?

Dat was denk ik met Jessy in de sportschool. Er is namelijk een apparaat waar je heel erg wijd met je benen open moet, wat er ontzettend fout uit ziet. Het is zo’n grappig ding.

Op welke prestatie ben je trots?

Ik ben nog steeds trots op het feit dat ik voor VWO geslaagd ben. Ik stond er toen namelijk niet zo goed voor en ben met drie onvoldoendes de eindexamens in gegaan. Natuurlijk ben ik ook trots dat ik een bachelor gehaald heb en hopelijk binnenkort ook een master!

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?

Denk niet te veel na over wat andere mensen van je denken. Je hoeft niet hetzelfde te zijn zoals de rest. Doe lekker je eigen ding. Geluk maak je zelf!

Dat was het al! Vul deze tag gerust ook in als je het leuk lijkt. Wat betekent geluk voor jullie?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Loes

  Wat een leuke tag dit, fijn om zo positief de dag te beginnen! Geluk betekent voor mij denk ik vooral tevreden zijn met wat je hebt en het kunnen delen met anderen.
  Loes onlangs geplaatst…Persoonlijke Update #3 – Nieuw Schooljaar, Bijna Jarig en een Half Jaar BloggenMy Profile

  15 september 2017 at 09:05
  • Reply donnadiana

   Hij stond al super lang ingepland, maar vond het inderdaad ook een keer wat anders!

   17 september 2017 at 13:28
 • Reply Madelon

  Wat een leuke tag! Fijn om ook af en toe stil te staan bij dit soort vragen
  Madelon onlangs geplaatst…De studententijd TagMy Profile

  15 september 2017 at 09:07
  • Reply donnadiana

   Ja he, een keer wat anders!

   17 september 2017 at 13:28
 • Reply Laura Louise

  Wat een super leuke TAG is dit. Die heb ik nog niet eerder gezien. Ik ga hem zeker een keertje invullen omdat het zo bijzonder is om stil te staan bij deze vragen en echt is goed na te denken. Leuk!

  Geluk staat voor mij echt voor tevredenheid met wat je hebt om je heen. Familie, gezondheid en het leven!

  16 september 2017 at 12:14
  • Reply donnadiana

   Ah, wat leuk! Ben heel benieuwd naar jouw antwoorden 😀

   17 september 2017 at 13:29
 • Reply Elke

  Oeeh, wat een leuke vragen en tag is dit!

  17 september 2017 at 16:25
  • Reply donnadiana

   Leuk, he? Ben benieuwd of je hem ook gaat invullen!

   18 september 2017 at 22:08

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge