Follow:
Persoonlijk

Terug van weggeweest!

Ja, hoor! Ik leef nog! Na een lange tijd afwezig te zijn geweest ben ik weer helemaal terug in de wereld van het bloggen. Maar dit kan natuurlijk niet zonder een korte uitleg. Lees snel verder als je benieuwd bent waar ik al die tijd geweest ben!

Precies een half jaar geleden ben ik begonnen met een nieuwe baan. Dit was voor mij een ontzettende uitdaging waar ik super erg naar uitkeek, maar wat ook heel erg veel tijd in beslag nam. Na een tijdje kwam ik erachter dat ik na een hele dag achter een computer zitten op kantoor, niet zo veel zin meer had om thuis ook nog achter mijn computer te zitten. Daarnaast moest ik mijn scriptie nog schrijven (nu overigens nog steeds…) en voelde het heel erg slecht om te gaan bloggen als ik die tijd eigenlijk kon besteden aan het schrijven en zoeken van bronnen.

Kortom, ik schreef minder artikelen en langzaam maar zeker viel mijn blog helemaal stil. Dit vond ik erg jammer en heb ik ook altijd zonde gevonden. Helaas was het niet anders. Ik kwam gewoon niet toe aan het maken van foto’s en het schrijven van artikelen. Ondertussen hebben er op persoonlijk gebied een aantal ontwikkelingen plaatsgevonden waardoor ik weer meer tijd heb om te gaan bloggen. Hier ben ik natuurlijk hartstikke blij mee.

Ik werk niet langer fulltime en heb nu lekker de tijd om mijn scriptie af te maken, maar ook het bloggen wil ik weer oppakken. Ik zal dan ook niet beginnen met elke week vijf artikelen. Mijn doel is om er elke week drie in te plannen. Hopelijk gaat dit lukken, maar ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in! Vanaf vandaag kun je dus weer nieuwe artikelen verwachten. Ik heb weer veel inspiratie en heb al redelijk wat klaar staan. Genoeg om naar uit te kijken dus 🙂

Dankjewel voor het lezen en hopelijk zie ik jullie allemaal weer terug bij mijn volgende artikelen! 😀

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Annika

  Welkom terug! Ik ben benieuwd wat er gaat komen. Ik hoop dat het goed gaat met je scriptie!

  5 maart 2018 at 10:52
 • Reply Loes

  Jaaaa zo leuk! Good to have you back!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #53 | Een pony geknipt?! & WinterwonderlandMy Profile

  5 maart 2018 at 10:56
 • Reply Marloes

  Leuk om weer van je horen/lezen! Veel succes met je scriptie 🙂

  6 maart 2018 at 10:22
 • Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge