Follow:
Persoonlijk

They Shoot Pictures, Don’t They? #10

Deze week ging ik naar de Ikea, at ik vooral veel lekkere dingen en was ik vooral druk met de laatste colleges. Benieuwd? Lees snel verder!

Maandag 6.3

Ik maakte tussen de middag voor het eerst bananenpannenkoekjes. Zo lekker! Ik gebruikte alleen banaan en ei, dus het is super simpel te maken. Het was wel lastig om ze om te draaien, waardoor ze een beetje lelijk werden.

Ik gooide er wel stroop overheen want anders is het een beetje droog en saai. Niet mega gezond, maar maakt niet uit.

  

In de avond kookte ik een roerbakschotel met zoete aardappel (dat zo belachelijk veel op wortel lijkt). Het was erg goed gelukt! Ook probeerde ik deze vla en ik weet nog steeds niet helemaal wat ik er van vind. Aan de ene kant is het lekker, aan de andere kant niet. Je proeft namelijk echt best wel wat zout.

Jeffrey Dean Morgan en Norman Reedus van The Walking Dead kwamen ook nog bij RTL Late Night. Ik vind het altijd een beetje ongemakkelijk als je kan merken dat Humberto TWD niet kijkt en ook zijn huiswerk niet echt geweldig heeft gedaan. Zo hadden ze het steeds maar over één slachtoffer van Negan terwijl het er twee zijn en noemde hij ze steeds bij de namen van hun personages. Uh…

Dinsdag 7.3

Ze deelde op de universiteit cupcakes uit. Het was de smaak red velvet en gemaakt door SÜSS. Ik woon helaas niet in Nijmegen anders zou ik elke week hier cupcakes gaan halen. Wat was deze lekker. Echt een aanrader.

Ook kwam ik er achter dat een van mijn favoriete rappers een EP heeft met……. Ed Sheeran???? Yelawolf maakt vooral country/rap muziek dus dit was een hele rare combo. Ik heb nog niet echt de kans gehad om goed naar de liedjes te luisteren…

Nienke vertelde me dat The Makeup Spot Jeffree Star is gaan verkopen. Ik wilde meteen kijken wat ze allemaal hadden en dat dachten meer mensen. Ik kwam er best een tijdje niet op!

Woensdag 8.3

Ik mocht met Jessy mee gaan high tea’en bij Dudok in Tilburg. Het was heel erg lekker en precies de goede hoeveelheid. Ik ga nog een artikel hierover schrijven!

Later zag ik dat ze in Tokyo Disneyland een hotel kamer hebben in de stijl van Belle en het Beest. Dit moest ik naar Loes doorsturen en stiekem wil ik hier ook echt een nachtje slapen. Ik kon niet zo snel een prijs ontdekken maar het zal ongetwijfeld onbetaalbaar zijn.

Donderdag 9.3

Tijdens college stopte er aan de overkant drie brandweerauto’s. Er was gelukkig niks aan de hand.

In de avond gingen we nog even langs de Ikea waar ik Zweedse gehaktballetjes at.

Ik vind deze deurmatten zo leuk. Ook het behang (wat volgens mij puur ter decoratie was) wil ik hebben. Het is gemaakt van oude reclames uit kranten.

Daarna gingen we nog even langs de MediaMarkt voor een nieuwe mixer!

Vrijdag 10.3

Mama had met de nieuwe mixer merengues gemaakt. Deze zijn hol aan de binnenkant en moeten gevuld worden met slagroom. So good.

Zaterdag 11.3

 

Ik ging na het werken sushi eten bij Sakana met Isabel en Loes. Het was erg lekker maar altijd zo veel.

Maar niet te veel! Er moet nog wel een toetje gegeten worden. Ik ging voor de creme brulee die wel oke was.

Zondag 12.3

Ik kreeg van Loes nog verjaardagscadeautjes, waaronder dit super leuke planner-blok-ding van Batman. Past perfect bij mijn scriptie die ik op dit moment moet schrijven. Ook kreeg ik een prachtige MAC highlighter die ik eigenlijk niet durf te gebruiken want hij is zo mooi!

Een maand geleden kwam Loes deze body butter tegen bij The Body Shop in de geur perzik. Hier ben ik denk ik al serieus bijna twee jaar naar op zoek. Hopelijk komt het nu weer in het vaste assortiment want perzik is de beste geur!

Verder ruimde ik vandaag mijn bureau een beetje op. Ik wil heen mijn kamer ook nog een grondige opruimbeurt geven maar daar had ik nu geen tijd meer voor.

Volgende week wordt een rare week voor mij. Ik heb namelijk een spring academy van mijn opleiding. We gaan eerst 2 dagen dingen in Nijmegen doen en dan  dagen in Essen in Duitsland. De planning is heel druk dus ik ben erg benieuwd!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Loes

  Jaaa mijn cadeautjes! Leuk!

  13 maart 2017 at 09:51
 • Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge