Follow:
Persoonlijk

They Shoot Pictures, Don’t They? #14

Wat was het deze week prachtig weer! Ik ging voor het eerst naar de sportschool, lekker uiteten met collega’s en werkte ik aan mijn scriptie. Benieuwd? Lees snel verder!

Maandag 3.4

Maandag heb ik altijd een hele drukke dag… want ik moet veel series kijken. Echte eerste wereld problemen dit. Voor lunch fabriceerde mama deze broodje/ei/muffin-dingen? Ze had het zelf verzonnen en het was erg lekker!

Ik keek s-avonds ook The Walking Dead nog een keer samen met mama en mijn broertje mee. Ik kan nooit spoilervrij blijven tot de avond dus ik kijk het in de ochtend altijd al meteen. Het was echter een leuke aflevering dus ik wilde hem nog wel een keer zien!

Dinsdag 4.4

Weer onderweg naar Nijmegen! Ik ging weer voor mijn standaard snack: een koekje van de Kiosk. Ik vond hem deze keer een beetje tegenvallen maar ik denk eigenlijk dat het eerder komt doordat ik ze een beetje ben tegen gaan eten. Stiekem koop ik deze te vaak (oeps #noregrets).

Mijn docent had bladmuziek bij uit WW2. Ik moest heel erg lachen om pronounce: snoozepoos.

Ik wilde al een tijdje deze snoepjes van Katja proberen dus besloot gewoon een zak te kopen maar ze vielen nogal tegen.

Woensdag 5.4

Ik droeg vandaag dit shirtje van de H&M. Het is een beetje boers/Daisy Duke maar ik vind het schattig! Ik hou ook van off-the-shoulder shirtjes, maar wat is het onhandig. Ik kon mijn armen niet hoger bewegen dan dat ik daar had omdat het dan meteen omhoog schiet. Irritant…

Mijn scriptie gaat over de films van Batman dus ik keek die uit 1989 en maakte een hoop aantekeningen.

Mama bakte een cake en ik mocht het beslag aflikken. Stiekem is dit gewoon lekkerder dan de cake zelf.

Ook kochten we een hangstoel voor in de tuin. Het plastic moet nog van de kussens af!

Ik dineerde met een avocado op brood want ik moest vrij snel gaan sporten en wilde niet iets heel zwaars eten.

En…. vervolgens werd mijn afspraak verzet naar later… Achja. Ik ging voor het eerst sporten bij de sportschool en vond het heel spannend. Gelukkig viel het mee!

Donderdag 6.4

In de trein ontbijten met een croissantje!

Verder had ik die dag alleen college. In de avond at ik deze ultieme hamburger die ik zal gemaakt had. Niet gezond, wel mega lekker!

Vrijdag 7.4

Afspraak bij de dokter. Gelukkig was ik meteen aan de beurt!

Lunch met mijn broertje bestond uit kaas-ui-brood. Lekker!

Ik ontdekte in iTunes een map met allemaal uitgelekte/remixes van Kanye liedjes. Vooral het album van de Yeezus Tour is mijn favoriet!

Mijn vaste manege paard wil altijd zo dichtbij mogelijk komen om te spelen. Hij is nog best jong en wil het liefst de hele tijd spelletjes doen. Zo ben ik al een paar keer gebeten… (wat dus helemaal mijn eigen schuld was).

Ik haalde dit heerlijke gebakje bij Robert. Het is een citroentaartje met echt de meest perfect gebakken bodem OOIT. Je kan echt zien dat hij een super goede bakker is.

Zaterdag 8.4

Ik eet op het werk vaak een ontbijtje. Ik had mijn broodje met omelet al op toen ik er aan dacht om een foto te maken.. oeps…

Een collega vond de laatste zakjes met caramel zeezout en we besloten ze snel te kopen. Dit is altijd de eerste smaak die op is!

Lekker luieren in de zon in de nieuwe hangstoel!

Na het eten ging ik even langs opa en oma om mijn foto’s van Japan aan mijn nichtje te laten zien.

Ik had die dag ook nog wat nieuwe lipbalsems ingeslagen omdat ik door mijn huidige voorraad heen ben. Vooral de Labello met perzik geur/smaak (?) ben ik benieuwd naar!

Zondag 9.4

Lekker in de ochtend Formule 1 kijken voordat ik moet gaan werken!

Ik ging na het werk sushi eten met collega’s. Het was heel erg lekker. Een medewerkster raadde me af om handrolls te eten omdat je daar sneller vol van zit. Maar dat is mijn favoriet… Toen durfde ik het niet meer te bestellen. Stiekem had ze wel gelijk, want ik heb deze keer veel meer op dan ooit!

Toetjes! Normaal haal ik die niet eens. De strategie werkt!

Weer een week voorbij! Volgende week is het alweer Pasen. Wat gaan jullie allemaal doen?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Loes

  Oehh sushi, nu heb ik daar ook weer zin in! Veel lekker eten deze week!

  10 april 2017 at 10:40
 • Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge