Follow:
Persoonlijk

They Shoot Pictures, Don’t They? #15

Deze week heb ik mezelf geforceerd om consequent veel foto’s te maken, wat aardig lukte! Ik ging onder andere langs de huisarts, maakte zelf sushi en ging lekker uit eten. Benieuwd?

Maandag 10.4

Ik had die dag een afspraak bij de huisarts om een implanon te plaatsen. Ik ging met dit flinke verband naar huis wat vooral was om bloeding te stoppen. Ik ben van plan om nog een artikel te schrijven over mijn ervaring!

Als “troost” had mama deze mini cheesecakejes meegebracht. Ik heb nog een tijdje getwijfeld of we ze niet moesten afbakken, omdat het deeg nog echt….. deeg was. Volgens de verpakking was dat niet zo maar ik heb nog steeds zo mijn twijfels. Toch lekker.

Papa en mijn broertje waren bezig met de stoelen van de keuken te schuren om ze op te knappen. Was de buurt vast blij mee.

Ik kreeg mijn nieuwe sportbeha binnen. Ik hou van dingen met onmogelijk veel bandjes!

Er begon al langzaam maar zeker een blauwe plek te vormen, precies waar het verband niet zat. Na een paar dagen kreeg ik onder het verband echter ook een flinke blauwe plek maar die zal ik jullie maar besparen. Ik denk wel dat ik hem bij mijn artikel over de implanon zelf ga plaatsen zodat jullie kunnen zien wat voor effect het precies heeft. Alvast gewaarschuwd!

Dinsdag 11.4

Dit hing op de wc op de universiteit. Uh, ok? Ik vind het ook altijd grappig om te zien dat mensen de grammatica gaan verbeteren.

De Spar ging open in het Erasmusgebouw. Beetje jammer dat we die net aan het einde van mijn opleiding krijgen, maar het is desalniettemin een prachtige winkel!

Ze verkopen ook allemaal verse sapjes en yoghurt met leuke toppings. Wat een aanwinst!

Ik kocht deze Coke Vanilla Zero. Ze hebben ook Cherry, wat ben ik blij!

In de avond ging ik weer verder met het kijken van Batman Returns en tegelijkertijd aantekeningen maken voor mijn scriptie.

Woensdag 12.4

Disneyland was vandaag officieel 25 jaar en dat werd gevierd! Ze hadden een livestream van de speciale show dus die ging ik kijken. Het lijkt me erg leuk om zoiets in het echt te zien, maar als ik dan zie hoe veel mensen er op die dag zijn… Nee bedankt. Veel te druk!

Daarna ging ik met mama alvast wat paas inkopen doen bij de Lidl.

En ik kreeg een Lindt paashaas! Deze wilde ik al zo lang omdat ik ze zo leuk vind. Qua chocola vind ik hem een beetje tegenvallen. Iets te romig naar mijn smaak.

Eindelijk kon ik mijn rice paddle gebruiken uit Japan! Heel grappig, ze hadden een soortgelijke in Tokyo Disneyland voor zeker 14/15 euro, maar deze heb ik op de kop getikt bij de 100 Yen winkel… Voor 1 euro dus! Ze zien er bijna identiek uit!

Ook maakte ik tamago in mijn speciale tamago pannetje. Ook uit Japan. Deze was denk ik maar liefst 200 yen.

De sushi rollen voor het snijden! Ik maak sushi al in de middag en snij het pas als we gaan eten.

De uiteindelijke rolletjes. Van de rijst die overblijft maak ik altijd rijstballetjes. Dit keer vulde ik ze met avocado.

Donderdag 13.4

Ik nam sushi mee in mijn bento box! Deze heb ik ook bij de 100 Yen winkel gekocht. Deze was echter ook 200 Yen (gasp, 2 euro)

Colleges van drie uur vragen om heel veel eten en drinken!

De boom in onze voortuin heeft twee bloesems. Roze en witte. De bloemetjes zijn ook compleet anders en niemand snapt hoe. Het lijken nu net twee bomen maar onderin komen ze samen. De taak waar de roze tak aan vast zit groeien ook witte bloemetjes. Hoe.

We bestelde Indonesisch eten. Jammie!

Vrijdag 14.4

Ik ging met mama naar het dorp om wat dingetjes te kopen en op zoek te gaan naar wat nieuwe kleding. Ik kreeg dit leuke topje!

En deze oversized jurk! Hij is overduidelijk geinspireerd door de Yeezy kledinglijn van Kanye. Wil ik.

Ik ging eten in het dorp met Jessy bij het Burgerhuys. Ik had een burger met jalapeno. Normaal hou ik totaal niet van friet, maar deze was ZO lekker. Ik droom er nog steeds van.

Maar kijk het toetje dan. Dit was een S’mores fondue. S’MORES FONDUE. Je leest het goed. S M O R E S F O N D U E.

Ook een leuke toevoeging: bij de rekening kreeg je deze snoep hamburgertjes.

De nieuwe Star Wars trailer was uit en ik ben 60x gestorven en heb 140x gehuild.

Daarna besloot ik The Force Awakens nog een keer te kijken terwijl ik aan mijn scriptie werk. Ik heb hem al zo vaak gezien maar hij blijft zo leuk. Echt een aanrader als je hem nog niet gezien hebt.

Zaterdag 15.4

We kregen op het werk een stuk taart! Altijd leuk.

In de avond ging ik met Marloes en Joanna wat drinken bij ’t Taphuys in Tilburg. Ik was hier nog nooit geweest, maar het was zo leuk! Het is een erg grote “kroeg” waar je zelf je eigen bier kan tappen en pr cl moet betalen. Je krijgt dan een pasje waardoor het allemaal super makkelijk gaat. Het is een hele leuke plek met een erg mooie inrichting. Ik kan het echt aanraden!

We bestelde natuurlijk ook nacho’s!

Mijn tweede biertje was er eentje genaamd Elvis Juice. Ik wilde hem alleen voor de naam, maar toen zag ik dat er grapefruit in zat. JA!!!!! En wat was ie lekker! Je zou denken dat het van grapefruit alleen nog maar bitterder wordt, maar dat was raar genoeg totaal niet!

Zondag 16.4

Pasen! Mama had deze eieren “verstopt”.

En natuurlijk een uitgebreid paasontbijt! Inclusief cinnamon rolls 😀

We gingen ook nog langs opa en oma. Kijk even naar deze molen die opa zelf heeft gemaakt van houten koffielepeltjes. HOE DAN.

We hadden ook een soort paasdiner. We begonnen met carpaccio want #classic

Het hoofdgerecht bestond uit worteltjes, zoete aardappel, andere aardappelen en lamsvlees. Het lijkt nu een beetje karig maar ik heb nog een keer opgeschept!

Het nagerecht ziet er een beetje uit als een raar prutje, maar het is het lekkerste dat je ooit zal eten. Het heet een “Eton Mess” en is merengue met aardbeien en slagroom. Super makkelijk om te maken en ontzettend lekker!

Dit was mijn week alweer! Morgen nog een dagje pasen en dan begint de normale week weer. Wat hebben jullie gedaan met pasen?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

Enter Captcha Here : *

Reload Image

CommentLuv badge