Follow:
Persoonlijk

They Shoot Pictures, Don’t They? #26

Wat een chaotische week! Ik had het aan de ene kant heel rustig, maar toen werd mijn wereld een beetje op z’n kop gezet omdat ik onverwachts een fulltime baan bemachtigd heb! Daarnaast bestelde ik bijna hele dure schoenen die erg lelijk bleken te zijn en at ik weer cupcakes in Breda!

Maandag 26.6

Ik moest nog twee papers inleveren, dus dat deed ik maar meteen. Na vier jaar vind ik dit nog steeds een beetje eng.

Daarna ging ik weer bij A Cup of Cake eten, maar dit keer met Maud en Nienke. We gingen allemaal voor de limited edition Unicorn cupcake. Kijk hoe schattig! In het cakeje zelf zaten ook nog sprinkles.

Ik was al een tijdje opzoek naar brush pens en vond ze bij de Flying Tiger. Ik moet er nog wel een beetje mee oefenen.

Papa wilde barbecuen, dus dat deden we. Ik vroeg om courgette en kreeg zo een hele courgette op mijn bord. Ok.

Daarna ging ik nog met Jessy sporten. Het was best druk maar we besloten een keertje cardio te doen. Het is nog steeds niet mijn favoriete ding, maar ik vind het wel prettig om berg op te wandelen op een loopband.

Dinsdag 27.6

Ik had geen idee dat ze dit soort plaatjes hadden bij de Emte. Dit krijg je bij je boodschappen. Het doet me zo denken aan die stickerboeken die je vroeger had dus ik ga ze gewoon sparen.

Mama maakte weer eens zelf mini saucijzenbroodjes. Lekker! Ik had die dag ook nog een sollicitatiegesprek (voor een fulltime baan, spannend!) en ik kan nu alvast verklappen dat ik ben aangenomen!!!!

Later op de dag werkte ik aan wat blogposts. Dit deed ik met een livestream van iemand die de Sims aan het spelen was. Later speelde ik het zelf nog even maar om een of andere reden vond ik het leuker om te kijken dan om zelf te spelen…

Woensdag 28.6

Ik ging vandaag naar Nijmegen om mijn paper op papier in te leveren en besloot meteen dit bibliotheekboek in te leveren. Maar eerst maakte ik voor de zekerheid wat foto’s van de pagina’s die ik nog nodig had.

Onderweg moest ik natuurlijk een koekje van de Kiosk. Mijn favoriet!

Het was een beetje raar weer. Af en toe begon het zo hard te regenen.

Mama maakte deze Engelse pie en ze was zo trots dat ik een foto moest maken.

Weten jullie nog dat ik een tijdje geleden een schoenen wishlist had met schoenen van Maison Margiela? Nou, ze waren nu afgeprijsd van 690 euro naar 177. Ik had ze al bijna besteld, totdat ik opeens dit zag. WAT?! Dit wil ik niet?! Dit lijkt wel op een hoef van een geit. Geen wonder dat er 70% korting was, wie wil dit nou! Hoe heb ik dit toen niet gezien?!

Donderdag 29.6

Ik moest een dagje werken. Na het eten gaven we mijn broertje een cadeau omdat hij geslaagd was. We maakte hem blij met een smart watch!

Daarna gingen Jessy en ik weer sporten. Ik vind deze machine zo leuk, het voelt zo makkelijk maar tegelijkertijd is het best wel zwaar.

Nog een blunder, ik zit al weken te verkondigen dat ik een machine op 70 kg kan, kom ik er nu achter dat het niet 70 kg maar 70 lbs is. Duh….

Vrijdag 30.6

Het nadeel van een abonnee zijn van TIDAL. Het nieuwe album van Jay-Z kwam uit en opeens was de hele voorpagina Jay-Z, Jay-Z en nog meer Jay-Z…

Een perfecte avocado blijft zo satisfying…

Hoe schattig is dit. Als je goed kijkt zie je een nestje met zwaluwtjes. Kijk die kleine hoofdjes. Er zitten er heel veel op de manege en komen elk jaar weer terug.

Zaterdag 1.7

De dag goed beginnen op het werk!

Bij thuiskomt zag ik dat ik het voor elkaar had gekregen om mijn naamkaartje zo op te spelden dat mijn hemd er precies tussen zat. Hoe?

Zondag 2.7

AHHHHH!!!!! Pan in mijn Mac poeder!!!!! Ik heb hem al een jaar, dus dit heeft lang geduurd! De zijkanten zijn echter nog heel hoog, dus ik denk dat ik nog wel een tijdje vooruit kan.

Mama bakte weer een brood, die er van de bovenkant niet echt uitziet als een brood, maar hij was erg lekker!

Er was een of ander festival met allemaal koren in het dorp bezig, waardoor het erg druk was op het werk. Gelukkig gaat de tijd dan snel.

Dat was de week alweer! Volgende week heb ik het lekker rustig en hoop ik vooruit te kunnen werken aan mijn blog en alvast wat dingen te doen voor mijn scriptie. Nu ik al een fulltime baan gevonden heb moet ik al zo veel mogelijk af proberen te krijgen. Tot volgende keer!

 

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Loes

  Wat een leuke week! Ik wil echt snel met je cupcakes gaan eten zodra ik ook vakantie heb! En ahh die zwaluwen.. ben dol op zwaluwen, zo schattig.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #20 – 24 tot 30 juniMy Profile

  3 juli 2017 at 11:12
  • Reply donnadiana

   Er zitten er zo veel in de manege! We moeten snel gaan, ja! En je had nog een plek waar we Gin & Tonics moesten drinken!

   3 juli 2017 at 11:17
 • Reply Sandra

  Die unicorn cupcake! Haha, wat ziet die er tof uit zeg! Hebben ze knap gemaakt. Gefeliciteerd met je baan trouwens! Wat super dat je bent aangenomen zeg. Zo fijn! Wat ga je doen? Succes deze week met het werken aan je scriptie. 🙂

  3 juli 2017 at 12:31
  • Reply donnadiana

   Dankjewel! Ik ga iets doen met films, dus dat is helemaal mijn ding!

   3 juli 2017 at 13:32
 • Reply Annika

  Gefeliciteerd met je baan!

  3 juli 2017 at 15:08
  • Reply donnadiana

   Dankjewel!!!

   3 juli 2017 at 15:25
 • Reply Madelon

  Gefeliciteerd met je baan! En veel succes ook met je scriptie, spannend en leuk allemaal! En dat boek American Film History klinkt echt heel interessant 🙂

  3 juli 2017 at 20:17
  • Reply donnadiana

   Dankjewel voor je lieve reactie! Het is echt een super interessant boek! Ik schrijf mijn scriptie over film, dus was blij dat ik hem gevonden had.

   3 juli 2017 at 20:19
   • Reply Madelon

    Ooh interessant! Ik studeer zelf ook in Nijmegen,dus ik denk dat ik hem een keertje ga lenen daar 🙂

    3 juli 2017 at 20:21
    • Reply donnadiana

     Zeker doen! Hij ligt gewoon beneden in de UB bij de boeken van Engelse taal en cultuur en Amerikanistiek!

     3 juli 2017 at 20:25
 • Reply Sylvia

  Wat een heerlijke week (letterlijk als figuurlijk) die cupcake *jaloers!! Ik moest stiekem wel gniffelen bij 70 kilo/lbs.. Zou mij ook overkomen ?die schoenen omg verschrikkelijk misschien heb je ze alleen van de voor of zijkant gezien en dan zie je het niet!

  4 juli 2017 at 14:47
  • Reply donnadiana

   Ik zit al weken te verkondigen dat ik 70kg op die machine kan, is dat helemaal niet zo. Oeps ?. Ik had van die schoenen inderdaad alleen de zijkant gezien en dan valt het totaal niet op. Wat een blunder!

   4 juli 2017 at 14:49
 • Reply Sylvia

  Ohja gefeliciteerd met je baan!!?
  Sylvia onlangs geplaatst…About last week..#26My Profile

  4 juli 2017 at 14:48
  • Reply donnadiana

   Dankjewel! 😀

   4 juli 2017 at 14:50

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge