Follow:
Persoonlijk

They Shoot Pictures, Don’t They? #28

Wat een leuk weekje! Ik ging naar de Ikea met opa en oma, naar een concert van Guns N Roses en de kermis was in het dorp. Benieuwd wat ik allemaal gedaan heb?

Maandag 10.7

Ik werd in de ochtend gebeld door opa en oma of ik zin had om mee te gaan naar de Ikea. Dat had ik wel, want ik had toch nog wat dingetjes nodig. We begonnen daar met een lekker gebakje in het restaurant.

Daarna reden we door om ergens te lunchen. Ik kocht een plastic doos voor onder mijn bed, nieuwe kledinghangers en een lampje (die ik nog steeds in elkaar moet zetten, oeps)

Ik ging ook weer sporten met Jessy. We gingen rond drie uur en dan is het lekker rustig.

Een hele doos vol met boeken! Ik kreeg hem bijna niet onder mijn bed geduwd, zo zwaar was ie.

Ook veranderde ik wat aan mijn kledingkasten en wisselde een hoop om. Nu zit er in mijn ladekast de spullen die eerst in mijn kledingkast lagen. Dit is een beetje een Disney lade geworden.

Hoe satisfying is dit? Ik hou er van als alle hangers hetzelfde zijn.

Dinsdag 11.7

Ik moest de hele dag werken en at bij thuiskomst een lekkere kom courgette soep.

In een poging tot gezonder doen haalde ik dit als snack. Rode druiven vind ik erg lekker, behalve als er nog pitjes in zitten. Deze zijn gelukkig vrij van pitten!

Woensdag 12.7

We gingen vandaag met het hele gezin naar een concert van niemand minder dan Guns N Roses! We parkeerde de auto best ver weg, waardoor het aan de ene kant handig was dat ik dit berichtje kreeg van mijn telefoon, maar aan de andere kant ook ontzettend creepy.

Het park was al aardig vol toen we aankwamen. We hadden ook een tijdje in de file gestaan om de stad in te komen.

De show was heel erg leuk, maar jammer genoeg zie je zo weinig… Dit was zo ongeveer mijn uitzicht.

Hier heb ik heel erg ingezoomd en zelfs dan zie je niemand. Dit was wel een beetje jammer, want die twee schermen naast het podium waren ook de enige twee op het hele terrein.

Ik heb hier zo ver mogelijk geprobeerd in te zoomen. Die twee mini poppetjes zijn Slash en Richard die op een soort verhoging staan. Dit was dan ook de eerste en laatst keer dat ik Slash “echt” zag.

Donderdag 13.7

Ik had een afspraak en besloot mijn nieuwe laarsjes aan te doen. De zool is echter best glad, dus schoof regelmatig gewoon weg. Hopelijk wordt dat nog wat beter als ik het vaker draag.

Daarna besloot ik langs de Kruidvat te gaan voor wat dingetjes. Hopelijk kan ik hier binnenkort een review over schrijven!

Mijn eerste AliExpress pakketje kwam binnen! Ik ben zo blij! Het hoesje is ook echt van goede kwaliteit.

Vrijdag 14.7

Helaas, geen foto’s gemaakt vandaag 🙁 Ik heb heel de dag gewerkt, in de avond paardgereden en ging vervolgens meteen naar bed.

Zaterdag 15.7

Ik moest weer werken maar ging daarna gezellig naar de kermis in het dorp. We begonnen met poffertjes die je ergens kan vinden onder de banaan en hele berg poedersuiker. Echt niet normaal eigenlijk dat je hier €9.50 voor moet betalen…

Er staat zo’n katapult op de kermis. No way dat ik hier ooit in ga. De paal rechts bewoog steeds ook een beetje eng.

Ik wilde geld wisselen en toen was de wissel machine op. Ik zou nog 12 euro moeten krijgen….. uh help? Gelukkig kreeg ik van de mensen die er zaten meteen mijn geld terug.

En ik won gewoon iets uit de grijpers! Het was meer geluk dan wijsheid, want de knuffel viel uit de haak en stuiterde zo in het gat van de grijper ernaast. Eindelijk weer een keer iets! Daarna ben ik meteen gestopt, haha.

We wilde ook nog graag een roomboterhoorn met slagroom, maar ik zat nog steeds zo vol van de poffertjes dat ik de slagroom er af gegooid heb en de hoorn zelf heb opgegeten.

De kermis is toch altijd wel mooi zo in de avond. In dit ding ben ik de dag erna na het werk ook nog in geweest. Ik ben een uur lang misselijk geweest #neveragain. Ik heb dan ook helemaal geen foto’s meer gemaakt zondag omdat ik (weer) moest werken en daarna snel mijn spullen moest pakken. Ik ga namelijk morgen op vakantie!

Volgende week even geen TSPDT omdat ik graag plogs wil maken. Natuurlijk staat er een ander artikel voor jullie klaar!

 

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Madelon

  Aah die kermisattractie lijkt mij echt heel creepy. En alvast een fijne vakantie! 🙂
  Madelon onlangs geplaatst…Woordenkunst | Mooie woordenMy Profile

  17 juli 2017 at 10:01
  • Reply donnadiana

   Het was niet eens super eng, maar vooral super misselijkmakend :’) moest echt zo erg bijkomen.

   18 juli 2017 at 11:50
 • Reply Loes

  Wat een lekkere dingen! Die roomboterhoorn lijkt me echt super lekker. En als je zolen van je laarsjes zo glad blijven, kan je ze misschien een beetje vijlen, zodat ze wat meer structuur krijgen.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #22 – 8 tot 14 juliMy Profile

  17 juli 2017 at 10:55
  • Reply donnadiana

   Oh, ja slim! Dat ga ik proberen.

   18 juli 2017 at 11:50
 • Reply Nathalie

  Wat een leuke foto’s lijkt mij een leuke week! en wat een leuke laarsjes!!!

  17 juli 2017 at 17:01
  • Reply donnadiana

   Dankjewel! Het was zeker leuk!

   18 juli 2017 at 11:51
 • Reply Sanne

  Leuke foto’s! Ik vind je laarsjes ook heel tof!

  19 juli 2017 at 19:15
  • Reply donnadiana

   Dankjewel!!

   20 juli 2017 at 17:58

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge