Follow:
Lifestyle, Reizen

Tokyo Disneyland Haul

Ik kon Tokyo Disneyland niet verlaten zonder wat dingen te kopen. Voor mijn doen heb ik me echt goed kunnen inhouden, maar wat was vooral omdat ik niet zeker was hoeveel ik mee naar huis kon krijgen in mijn koffer. Bovendien was alles ook redelijk prijzig. Toch ben ik goed geslaagd en heb ik van alles gekocht!

Om te beginnen kocht ik deze twee pins van beide parken. Ik vind het leuk om pins te sparen van Disney parken waar ik geweest ben. Verder was ik best wel verbaasd dat pin trading in Tokio niet zo’n ding is als het in Parijs en Amerika is. We hebben echt goed moeten zoeken om pins te vinden en ze hingen echt een beetje achteraf tussen andere dingen. Gelukkig had ik deze gevonden!

Dit bakje kreeg je bij de alien mochi dumplings die ik gekocht had. De mochi zelf was niet echt te eten, maar het ging me ook vooral voor de schattigheid. Ik wilde bij voorbaat al het bakje bewaren en kwam er later pas achter dat dit ook de bedoeling was. Het bakje is gemaakt van harder plastic dat je niet zo maar kan inbuigen. Ik gebruik het nu om washi-tapejes in te bewaren!

Dit Cola flesje kocht ik als cadeautje voor mama. Het zat in een vrij lelijke verpakking, maar het flesje zelf is zo leuk. Het is van glas en gegraveerd met een afbeelding van de 15e verjaardag van DisneySea. Een collector’s item! We gaan hem natuurlijk ook niet opdrinken.

Hoe schattig is deze mok! Ik kocht hem vooral omdat hij me heel erg aan de ingang van Toy Story Mania moest denken. Het hoedje is los en is een soort deksel. Ik ben zo’n loser die er niet uit durft te drinken dus staat ie nu leuk als decoratie op mijn bureau.

Dit bord was ook als cadeau voor mama. Het is een heel mooi bordje perfect om sushi op te serveren. Ik vind het heel erg leuk dat het subtiel Disney is. In tegenstelling tot bijna alles wat ze in Tokyo Disney verkopen is dit heel volwassen.

Mijn alien obsessie continues! Dit is een pass holder/coin case en iedereen in Tokyo Disney heeft er eentje. Ze hebben ze van ontelbaar veel Disney personages, maar ik ging voornamelijk voor deze omdat mijn telefoon er in past. Ik vind vooral het koordje zo schattig.

En hier de achterkant. Je kan daar dan (bijvoorbeeld) je abonnement in stoppen. Bovenin zit nog een rits zodat je het echt als tasje kan gebruiken.

Ik MOEST ook een paar oren hebben en ging voor deze Shellie May oren die je alleen daar kan kopen (of ook in Hong Kong? Dat weet ik eigenlijk niet. In ieder geval, je hebt ze niet in Parijs). Ik vind ze zo schattig en als je ze op hebt voel je je ook heel Japans.

Meer aliens! Ik vond deze leuk omdat het niet echt oren zijn, maar ook weer wel.

En dan nu het hoogtepunt. mijn HAMBURGER-MICKEY-MOUSE-VORM-TAS!!! Dit is de beste investering die ik ooit heb gedaan. Ga ik dit ooit gebruiken? Nee. Word ik er heel erg blij van? JA! Het is een serieus grote tas en aan de binnenkant zitten ook echt nog vakjes. Mama wil dat ik hem meeneem de volgende keer dat ik naar Parijs ga, maar ik wil hem niet vies maken dus ik moet nog even kijken hoe ik dat ga aanpakken.

En de tasjes! Dit was de voor en achterkant en aan het einde van de twee dagen had ik er maar liefst 15. Ja, serieus. Ze geven je zo veel tasjes mee. Ik had ook echt alle maten. Heel leuk, maar niet echt goed voor het milieu.

Zo, dat was mijn haul! Als ik het nu weer zie kriebelt het toch wel weer een beetje om terug te gaan. Hopelijk ga ik ooit nog een keer!

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Loes

  Ik vind de Shellie May oren zo cuteee

  26 april 2017 at 12:16
  • Reply donnadiana

   Jaaaaaa! Ik ga ze ook sowieso meenemen!

   26 april 2017 at 13:59

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge