Follow:
Fashion, Fashion & Beauty

Zara Wishlist Mei 2017

Ik kan altijd goed bij de Zara slagen. Ze hebben mooie kleding tegen betaalbare prijzen. Echter kan ik de dingen die ik online zie nooit vinden in de winkel (iemand die dit probleem ook herkend?). Desalniettemin heb ik rondgesnuffeld tussen de nieuwe artikelen en een lijstje gemaakt met de dingen die ik wel zou willen hebben voor deze zomer!

Van links naar rechts:

 1. Linnen jumpsuit met volants – 39.95
 2. Jurk met strepen in verschillende kleuren – – 59.95
 3. Blouse met kant accent – 29.95

Ik heb nog helemaal geen jumpsuit in mijn bezit, maar ik vind deze vooral heel leuk vanwege de kleur. De mouwtjes zijn ook heel schattig, net zoals het off-the-shoulder element, al weet ik dat ik me daar waarschijnlijk heel de dag aan kapot erger. Dat blijft gewoon niet zitten, maar het is wel heel leuk! De jurk is net zo goed off-the-shoulder, maar ik vrees dat ie een beetje doorschijnt. Dat is op de website lastig te zien, een reden waarom ik altijd toch nog naar de winkel ga. Toch vind ik hem leuk en vrolijk voor de zomer. Het laatste topje is perfect voor een zonnige dag, maar ook als je wat netter ergens naar toe moet. Vooral het kant en de mouwen vind ik mooi.

Van links naar rechts:

 1. Gecombineerde top met kant – 29.95
 2. Top met volant mouwen – 29.95

Nog een keer off-the-shoulder. Ik vind het zo leuk! Deze lijkt een beetje op de voorganger, maar toch net weer wat anders. Het gele topje vind ik prachtig omdat hij heel mooi om je taille zit met die verschillende touwtje. Heel flatterend.

Van links naar rechts:

 1. Geborduurde tule top – 29.95
 2. Jeans met geborduurde bloemen – 39.95
 3. T-shirt met scheuren en schorpioen – 15.95

Ik heb een ontzettende zwak voor doorzichtige shirtjes zoals deze. Op de website draagt ze hem alleen met haar beha eronder, maar ik zou hem combineren met een zwart hemdje om het wat draagbaarder te maken. De broek vind ik ook erg leuk, maar misschien wat lastiger combineerbaar door de kleuren. Het laatste shirtje vind ik ook heel handig om erbij te hebben. Ik zou hem in mijn broek dragen en met een leuk leren jasje. Vooral voor de gaten (die je hier slecht ziet) vind ik het erg leuk.

Wat vinden jullie van mijn wishlist?

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Loes

  Ik vind vooral de eerste jumpsuit heel tof! Mooi kleurtje en leuk model. Het is duidelijk dat je de ‘ruffle’-trend leuk vindt haha, maar dat is ook heel leuk en zomers!

  30 mei 2017 at 10:34
  • Reply donnadiana

   Ja zo leuk!! Nu deze dingen nog in de winkel vinden :’)

   30 mei 2017 at 12:35
 • Reply Lyanne

  Wat leuk! Vooral de mintgroene jumpsuit is echt heel leuk! Je krijgt gelijk in de zomer en de vakantie haha.

  30 mei 2017 at 12:09
  • Reply donnadiana

   Ja! Ik heb al helemaal dat vakantie gevoel inderdaad!

   30 mei 2017 at 12:36

  Leave a Reply

  Enter Captcha Here : *

  Reload Image

  CommentLuv badge